Nieuws en acties

Nieuwsflits!

Kennismaking:

Ruthgaly

Eigenaar en kapster
Specialisatie blackhair ( kroeshaar), styling, bruidskapsels, (op)scheren heren kroeshaar, verven..
Werkdagen woensdag t/m zaterdag

Personeel:

Vlora

De leiding en organisatie op dagen dat Ruthgaly er niet is. Specialisatie verven, highlights, heren knippen en (op)scheren. Fulltime aanwezig op ma di don vrij zat.

Chantal

Fulltime aanwezig vanaf 1 juli a.s. Allround knippen mannen en vrouwen. Werkdagen zijn ma/di/woe/don/vrij.

Leonie

Leonie heeft de kappersopleiding afgerond en is vanuit stage bij ons in de team gekomen. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het knippen en verven van dames en heren. Aanwezig op: woensdag, donderdag en zaterdag.

Chiarra

Chiarra is vanuit stage bij ons in de team gekomen. Haar werkzaamheden bestaan uit: knippen van dames en heren. Ook is Chiarra gespecialiseerd in vlechtwerk. Chiarra is aanwezig op woensdag tot en met zaterdag.

Kennis verbreden:

Afgelopen half jaar zijn wij als team heel erg bezig geweest met het opfrissen van onze kennis in het haarverven. We hebben een reeks cursussen gevolgd in de nieuwste kleur en verftechnieken. Het eindresultaat is dat we nu nog meer kennis bezitten in het mixen en matchen van kleuren en hoe we de beste formule kunnen maken, zodat we u langer van uw kleur kunnen laten genieten. Ook hebben we ons verdiept in de nieuwste kleurtrends o.a. granny’s look ( grijze tinten verven). En kunnen we ook mooie as tinten maken.

Wavebanen

Wij krijgen vaak de vraag. Wat zijn wavebanen? Wavebanen zijn een soort extensions die door middel van een dunne platte vlecht horizontaal op het hoofd worden gezet en daaroverheen worden de extensions genaaid. Dit is in onze ogen een veilige vorm om extensions zetten waarbij het haar niet worden beschadigd, zoals dat meestal wel het geval is bij wax extensions.

Overig

Wij streven ernaar om kwaliteit te leveren.
We knippen weliswaar voor €12,50 maar voor dit geld krijgt u als klant wel alle service en kwaliteit.
Kwaliteit en service zijn speerpunten van ons.

Voor vragen etc. kunt u contact opnemen met Ruthgaly tel:050313120 (van woensdag tot en met zaterdag)